„Paukščių pienas“
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
250 gramų cukrus (glaistui)
4 valgomieji šaukštai želatina (glaistui)
450 mililitrų grietinėlės, 35%
225 mililitrai pienas
120 mililitrų vanduo (glaistui)
4 valgomieji šaukštai cukrus (glaistui)
800 gramų grietinė
4 valgomieji šaukštai kakava (glaistui)
2 valgomieji šaukštai želatina (glaistui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakiau grietinėlę su grietine, cukrumi, pienu ir ištirpinta želatina.
Supyliau į šaldymo indą ir palikau šaldytuve 2 valandoms.
Po to ištirpintą želatiną glaistui išplakiau su kakava, vandeniu ir cukrumi.
Užpyliau ant jau sustengusios grietinėlės.
Grąžinau į šaldytuvą dar 2-3 valandoms.
Skanaus :)

„Paukščių pienas“

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakiau grietinėlę su grietine, cukrumi, pienu ir ištirpinta želatina.
Supyliau į šaldymo indą ir palikau šaldytuve 2 valandoms.
Po to ištirpintą želatiną glaistui išplakiau su kakava, vandeniu ir cukrumi.
Užpyliau ant jau sustengusios grietinėlės.
Grąžinau į šaldytuvą dar 2-3 valandoms.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (9)


  • renata 2015-01-08 23:20

    o skonis primena paukscio pieno saldainius ar ka panasaus..? o kiausiniu kodel nereikia?


  • Pupa 2014-01-27 13:23

    Ar cia tikrai reikia 800 grietinės? nes man gavosi saldi grietinė o ne pauksciu pienas...


  • Aukse 2013-08-27 19:49

    Čia ne paukščių pienas bet tarybinis plaktos grietinėlės torto receptas. Paukščių pienui sufle daromas iš kiaušinių baltymų, nors toks grietinėlės tortas yra gan neblogas pakaitalas bijant salmoneliozės.


  • K 2013-02-06 13:38

    Gautis gavosi, o skonis ginčijamas dalykas. Neparašyta kaip paruošti želatiną, dėl to gali kai kam nesigauti. Pagooglinkit.


  • R 2013-02-04 01:58

    "Supyliau į šaldymo indą ir šaldytuve 2 valandoms" ir visai nesustingo! Teko išmesti.


  • SIGITA 2012-06-02 16:27

    ziaurai skaniai atrodo :bravo: :bravo: :super: :super2:


  • Gintare 2012-01-02 05:04

    rytoj bandysim :)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...