Morkų salotos "Krepšinio gerbėjams"
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas morkos (didelė)
50 gramų kopūstai ((kalafioras))
100 gramų vištiena (kepta ant grotelių)
1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškai (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas morkos ((lapai), smulkinti)
0.5 vieneto paprika ((trijų spalvų))
1 skiltelė česnakas
2 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek druska (jūros)
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kalafiorą nuplikyti verdančiu vandeniu, išskirstyti mažais žiedynėliais. Morką sutarkuoti šiaudeliais. Dalį paprikų palikti papuošimui, kitas supjaustyti kubeliais. Vištieną susmulkinti.
2.
Į sutarkuotas morkas suberti smulkintus svogūno laiškus, morkų lapus, trijų spalvų paprikas, vištieną, druską, pipirus, dėti majonezo, viską gerai išmaišyti ir sudėti į dubenį.
3.
Puošti trijų spalvų paprikų gabalėliais, morkų juostelėm, lapeliais, kalafioro žiedeliu.

Skanaus !

Morkų salotos "Krepšinio gerbėjams"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kalafiorą nuplikyti verdančiu vandeniu, išskirstyti mažais žiedynėliais. Morką sutarkuoti šiaudeliais. Dalį paprikų palikti papuošimui, kitas supjaustyti kubeliais. Vištieną susmulkinti.

  2. Į sutarkuotas morkas suberti smulkintus svogūno laiškus, morkų lapus, trijų spalvų paprikas, vištieną, druską, pipirus, dėti majonezo, viską gerai išmaišyti ir sudėti į dubenį.

  3. Puošti trijų spalvų paprikų gabalėliais, morkų juostelėm, lapeliais, kalafioro žiedeliu.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Gairės: Maišyti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...