Mėtiniai saldainiukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
450 gramų cukrus (miltai)
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 vienetas kiaušiniai (baltymas)
1 arbatinis šaukštelis likeris (mėtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai reiks:
žalių maistdažių
cukraus miltų apdalai

Dubenin supilti cukraus miltus, citrinų sultis, baltymą, likerį ir standžiai suplakti. Plakinį padalinti perpus Į vieną pusę įmaišyti keletą lašų žalių maistdažių.

Pjausymo lentą ir abu plakinius sodriai abiberti cukraus miltais. Gerai suminkyti ir iškočioti maždaug 1 cm storio plokštainius. Supjausyti norimo dydžio bei pavidalo gabalėliais arba net sukočioti rutuliukais.

Parą palaikyti vėsiai. Paskui laikyti sandariose dėžutėse, geriau suvynotus į drėgmėi nelaidžius popierėlius. Itin sausoje, vėsioje ir tamsoje vietoje šiuos saldainiukus galima laikyti apie mėnesį!

Gero apetito!

Mėtiniai saldainiukai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reiks:
žalių maistdažių
cukraus miltų apdalai

Dubenin supilti cukraus miltus, citrinų sultis, baltymą, likerį ir standžiai suplakti. Plakinį padalinti perpus Į vieną pusę įmaišyti keletą lašų žalių maistdažių.

Pjausymo lentą ir abu plakinius sodriai abiberti cukraus miltais. Gerai suminkyti ir iškočioti maždaug 1 cm storio plokštainius. Supjausyti norimo dydžio bei pavidalo gabalėliais arba net sukočioti rutuliukais.

Parą palaikyti vėsiai. Paskui laikyti sandariose dėžutėse, geriau suvynotus į drėgmėi nelaidžius popierėlius. Itin sausoje, vėsioje ir tamsoje vietoje šiuos saldainiukus galima laikyti apie mėnesį!

Gero apetito!

Gairės:
Reklama:

Komentarai (4)


  • ugne 2011-05-11 19:23

    kaip suprasti? 450 g miltu ar cukraus? :-( :-p :galvoju:


  • kamile 2009-10-03 18:49

    :-* :ok: kaip skanu paragaukit :super2:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...