marinuoti grybukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
10000 gramų grybai
300 gramų druska
10 vienetų juodieji pipirai
6 vienetai lauro lapų
3 valgomieji šaukštai cukrus
1 sauja krapai
400 gramų acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui namų sąlygomis kilogramui šviežių grybų imama pusė stiklinės vandens, šaukštas druskos (30 g), apie pusė stiklinės 8 - 9% acto, lauro lapelis, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, krapų, petražolių, šaukštelis ar du cukraus (pagal skonį).
Grybus nuvalome, supjaustome.
Grybai marinate verdami 10 - 25 minutes. Grybai laikomi išvirę, kai pradeda grimzti į dugną, o skystimas pasidaro skaidrus. Grybai atvėsinami, išdėliojami į puslitrinius, litrinius stiklainius, užpilami tuo pačiu marinatu ir uždaromi dangteliais.
Norint apsaugoti grybus nuo pelėjimo ir rūgimo, jų paviršių užpilkite aliejumi.

marinuoti grybukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinatui namų sąlygomis kilogramui šviežių grybų imama pusė stiklinės vandens, šaukštas druskos (30 g), apie pusė stiklinės 8 - 9% acto, lauro lapelis, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, krapų, petražolių, šaukštelis ar du cukraus (pagal skonį).
Grybus nuvalome, supjaustome.
Grybai marinate verdami 10 - 25 minutes. Grybai laikomi išvirę, kai pradeda grimzti į dugną, o skystimas pasidaro skaidrus. Grybai atvėsinami, išdėliojami į puslitrinius, litrinius stiklainius, užpilami tuo pačiu marinatu ir uždaromi dangteliais.
Norint apsaugoti grybus nuo pelėjimo ir rūgimo, jų paviršių užpilkite aliejumi.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...