Krevečių užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
70 gramų krevetės be kevalo
150 gramų pomidorai
100 gramų avokadų
15 gramų alyvuogių aliejaus
2 vienetai salotos (lapai)
30 gramų paprika
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidora nulupame, supjaustome grie˛ineliais ir nusausiname. Avokada nulupame, išimame
kaula ir supjaustome nedideliais kubeliais. Krevetes atšildome, pašlakstome ˛oleliu
aliejumi, i lekštes viduri dedame formele, i formele dedame pomidoro grie˛ineli,
pjaustyta avokada, pomidoro grie˛ineli, krevetes ir vel pomidoro grie˛ineli.
Puošiame salotu lapais, sald˛iuju papriku šiaudeliais.

Krevečių užkandėlė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pomidora nulupame, supjaustome grie˛ineliais ir nusausiname. Avokada nulupame, išimame
kaula ir supjaustome nedideliais kubeliais. Krevetes atšildome, pašlakstome ˛oleliu
aliejumi, i lekštes viduri dedame formele, i formele dedame pomidoro grie˛ineli,
pjaustyta avokada, pomidoro grie˛ineli, krevetes ir vel pomidoro grie˛ineli.
Puošiame salotu lapais, sald˛iuju papriku šiaudeliais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...