Kopūstų salotos su vynuogėmis
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva kopūstai
4 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai svogūnai (narcizlapis (smulkintas))
1 vienetas obuoliai (rūgštūs)
15 vienetų vynuogės (tamsios, rūgštesnės)
1 arbatinis šaukštelis cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą sutarkuoti plonai specialia tarka, įberti druskos, cukraus ir ,uždengti dangčiu, stipriai pakratyti, kad išsiskirtų sultys.
2.
12 vynuogių susmulkinti.
3.
Morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais, sudėti į kopūstus. Suberti svogūnus, pipirus ir išmaišyti. Sudėti viską į dubenį ir puošti morkų juostelėmis ir lapeliais bei vynuogėmis.

Skanaus !

Kopūstų salotos su vynuogėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kopūstą sutarkuoti plonai specialia tarka, įberti druskos, cukraus ir ,uždengti dangčiu, stipriai pakratyti, kad išsiskirtų sultys.

  2. 12 vynuogių susmulkinti.

  3. Morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais, sudėti į kopūstus. Suberti svogūnus, pipirus ir išmaišyti. Sudėti viską į dubenį ir puošti morkų juostelėmis ir lapeliais bei vynuogėmis.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Gairės: Maišyti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...