Konservuota mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5000 gramų kiauliena (kumpis)
200 gramų druska
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodieji)
šiek tiek muskatas (maltas)
1 valgomasis šaukštas spiritas (medicininis)
1 vienetas česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.

Konservuota mėsa

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...