Kitoks tinginys
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 mililitrų grietinė (10-20% riebumo)
250 mililitrų uogienė (vyšnių be kauliukų)
4 vienetai sausainiai (po du pakelius rudų ir baltų)
3 valgomieji šaukštai želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrupinti sausainius, grietnę ir uogienę išmaisyti kartu, želatiną užpilti karštu vandeniu, gerai ištirpinti ir supilti į uogienę su grietine. Tada viską supilti ant sausainių, išmaišyti, truputį suspausti į kokį dubenėlį (galima ir į maišiuką) ir dėti į šaldytuvą kol sustings. Skanaus.

Kitoks tinginys

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutrupinti sausainius, grietnę ir uogienę išmaisyti kartu, želatiną užpilti karštu vandeniu, gerai ištirpinti ir supilti į uogienę su grietine. Tada viską supilti ant sausainių, išmaišyti, truputį suspausti į kokį dubenėlį (galima ir į maišiuką) ir dėti į šaldytuvą kol sustings. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (7)


  • nezinau 2010-08-19 14:49

    skanumynas mmm :-) :-D :-D :-D :-D


  • inetukas 2009-11-15 17:20

    kaip tik dariau - labai skanus gavosi - dėjau želatiną išbrinkintą, ne žele. juk žele nesustingsta, jei į ją pridedama daug priedų
    sustingti supyliau į torto formą - išėmus gavosi tortukas!
    manau, kad kitą kartą darysiu su braškių uogiene.
    dar noriu pridurti, kad nepatiko spalva - tokia vos rusva gavosi - reikėtų daugiau uogų sirupo, o ne uogų, nors ir taip skanu labai
    VERTA PABANDYTI! ;-) :super:


  • (anonimas) 2009-10-08 20:29

    as manau kad zelatina reik deti o ne zele :-?


  • 3219 2009-10-08 14:12

    ar tikrai neskanu? as tik nesupratau kaip ten raso kad zele o poto jau raso zelatina, nu tai cia skirtyngi dalykai, tai dbr neaisku ka det ar zelatina ar zele :-( 8-|


  • (anonimas) 2009-10-08 09:18

    :bloga:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...