Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušiniai
200 gramų kvietiniai miltai
šiek tiek vanduo
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį

Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.

Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį

Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...