30 gramų | juodojo šokolado (tarkuotas) |
20 gramų | kakava |
200 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
30 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai (puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai) |
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Kakava su prieskoniais
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, tarkuotas,
30 gramų -
Kakava,
20 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
30 mililitrų - Prieskoniai, puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482