Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių duona
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 valgomieji šaukštai česnakas
180 gramų užtepėlė (baklažanų)
Papuošimui:
šiek tiek petražolės (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.

Skanaus.

Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:

Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...