Imbiero arbata
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 mililitrų citrinų sultys
100 mililitrų apelsinų sulčių
1 valgomasis šaukštas medus
2 arbatiniai šaukšteliai imbieras (tarkuotas)
300 mililitrų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Imbiero šaknį nulupti bei sutarkuoti. Porą šaukštelių tarkių užpilti apelsinų bei citrinų sultimis, įdėti medaus ir gautą mišinį užpilti verdančiu vandeniu.

Imbiero arbata

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Imbiero šaknį nulupti bei sutarkuoti. Porą šaukštelių tarkių užpilti apelsinų bei citrinų sultimis, įdėti medaus ir gautą mišinį užpilti verdančiu vandeniu.

Reklama:

Komentarai (13)


  • Diana 2013-04-03 12:16

    Aš turiu savo receptą.


  • (anonimas) 2010-10-10 12:34

    Aš užplikinu imbiero griežtelę termose po kelių valandų prisitraukia, tada dedu citrinos ir medaus .Galima ir konjakėlio šiek tiek .Skanaus.


  • as 2010-06-20 16:48

    nieko jus nezinot %-)


  • Žiedūnė 2010-04-08 17:28

    na reikės pabandyti.. :-) :super: ;D


  • jolita 2009-11-21 12:00

    skani arbatuke :mmm: o kad vaistas nuo visu ligu tai tikrai :super2: gerkit,ir imunitetas sustipres :taip: laaaabai skanu...


  • Tania 2009-11-15 22:36

    kokiom dozem reikia gerti ta imbiero arbata su citrinom,apelsinu ir medum


  • Aldona 2009-10-07 13:20

    o mano štai koks receptas: 1 imbiero šaknį sutarkuoti bulvine tarka, į tarkius išspausti 1 citrinos sultis arba sumaišyti visą nuluptą citriną ir įdėti 2 šaukštus valgomus medaus. Valgyti ryte ir vakare po arbatinį šaukštelį tai ne tik vaistas peršalus, bet ir imuninę sistemą stiprina, dabar jau pats laikas vartoti.Sėkmės


  • time 2009-03-13 03:35

    Šis receptas mane sudomino.
    Aš,nesutikčiau,kad medus dedamas ,arba užpilamas virintu vandeniu.
    Tarkuotą imbierą užplikome verdančiu vandeniu,kai prisitrauke ,atvėsiname,supilame sultis,įdedame medų.


  • migle 2009-01-21 10:12

    tarkuota imbiera uzplikau verdanciu vandeniu.kai pritraukia supyliu sultis,idedu medu.skanu ir nedingsta vertingos medziagos.


  • Pege 2008-12-09 14:22

    Taip gaminama ir nieko nepadarysi. Medus suteikia savita skoni, kurio nesuteiks joks kitas ingredientas. Del naudinguju savybiu praradimo - kitas klausimas. Jeigu norite , galite medu valgyti atskirai. Gurksnis arbatos - lyžt medaug. Man asmeniskai skaniau, kai medus dedamas i pacia arbata.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...