Gaivus jogurto - želė desertas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis jogurtas ("Jo" (melionų skonio))
1 pakelis želatina
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai cukrus
1 stiklinė pienas
1 arbatinis šaukštelis citrinos (nutarkuota žievelė)
1 skardinė ananasai (konservuoti, kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Želtatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps (nuolat maišyti). Tada supilti cukrų, išmaišyti, atvėsinti ir išplakti pieną kartu su jogurtu, nutarkuota žievele. Išpilstyti jogurto masę į deserto indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant, ant viršaus dėti po konservuotų ananasų kubelių.

Skanaus.

Gaivus jogurto - želė desertas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Želtatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps (nuolat maišyti). Tada supilti cukrų, išmaišyti, atvėsinti ir išplakti pieną kartu su jogurtu, nutarkuota žievele. Išpilstyti jogurto masę į deserto indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant, ant viršaus dėti po konservuotų ananasų kubelių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...