Gaivus grietinėlės desertas su vaisiais
AUTORIUS:
Vika
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų grietinėlės, 35%
1 valgomasis šaukštas želatina
150 gramų vaisiai ((konservuoti))
3 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Želatiną užpilti kambario temp. grietinėle ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti (neužvirus) ir maišyti, kol granulės ištirps. Atvėsinti ir išplakti su cukrumi. Atvėsusį desertą išpilstyti į indelius ir padėti sustingti į šaldytuvą. Sustingus, puošti vaisiais ir pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Gaivus grietinėlės desertas su vaisiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Želatiną užpilti kambario temp. grietinėle ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti (neužvirus) ir maišyti, kol granulės ištirps. Atvėsinti ir išplakti su cukrumi. Atvėsusį desertą išpilstyti į indelius ir padėti sustingti į šaldytuvą. Sustingus, puošti vaisiais ir pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Receptą atsiuntė Vika
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...