Džiovintos kriaušės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kriaušės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kriaušes perpjaukite į keturias dalis, išimkite sėklalizdžius. Supjaustykite ketvirčius plonomis skiltelėmis. Orkaitėje ar ant krosnies patieskite pergamentinio popieriaus ir sudėkite skilteles, kad visos galėtų džiūti. Jei kriaušes džiovinsite ant krosnies - nepamirškite jos pakūrenti nors 1 kart į dieną. Jei kriaušes džiovinsite orkaitėje - yra keli džiovinimo būdai. Greitasis - kai visą laiką orkaitė įjungta su šiek tiek pradarytomis durelėmis, taip kriaušės džius apie parą, dvi. Kriaušės neturi kepti, dėl to stenkitės palaikyti minimalią temperatūrą. Ilgasis būdas - orkaitė karts nuo karto uždegama - kriaušės per kelias dienas išdžiūna. Išdžiūvusias kriaušes laikykite medžiaginiame maiše, sausoje vietoje. Vartokite kaip skanėstą, taip pat gaminant kompotus, puošiant patiekalus.

Džiovintos kriaušės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kriaušes perpjaukite į keturias dalis, išimkite sėklalizdžius. Supjaustykite ketvirčius plonomis skiltelėmis. Orkaitėje ar ant krosnies patieskite pergamentinio popieriaus ir sudėkite skilteles, kad visos galėtų džiūti. Jei kriaušes džiovinsite ant krosnies - nepamirškite jos pakūrenti nors 1 kart į dieną. Jei kriaušes džiovinsite orkaitėje - yra keli džiovinimo būdai. Greitasis - kai visą laiką orkaitė įjungta su šiek tiek pradarytomis durelėmis, taip kriaušės džius apie parą, dvi. Kriaušės neturi kepti, dėl to stenkitės palaikyti minimalią temperatūrą. Ilgasis būdas - orkaitė karts nuo karto uždegama - kriaušės per kelias dienas išdžiūna. Išdžiūvusias kriaušes laikykite medžiaginiame maiše, sausoje vietoje. Vartokite kaip skanėstą, taip pat gaminant kompotus, puošiant patiekalus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...