Desertas "Spalvotos pusnys" su "DanSukker" vaniliniu cukrumi
AUTORIUS:
Angelė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai apelsinų (arba konservuoti vaisiai)
šiek tiek aviečių (šviežios arba šaldytos)
300 gramų varškė
150 gramų šokoladas (pieniškas, tarkuotas)
80 pakelių grietinėlės, 35%
15 vienetų vyšnios (konservuotos)
3 valgomieji šaukštai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišykite varškę kartu su grietinėle ir cukraus pudra bei išplakite plaktuvu.
2.
Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais (galima naudoti ir konservuotus vaisius, bet šviežias apelsinas man skaniau).
3.
Į 3 desertams skirtus puodelius dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės kremo, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės. Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po keletą konservuotų vyšnių.


Skanaus :)

Desertas "Spalvotos pusnys" su "DanSukker" vaniliniu cukrumi

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite varškę kartu su grietinėle ir cukraus pudra bei išplakite plaktuvu.

  2. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais (galima naudoti ir konservuotus vaisius, bet šviežias apelsinas man skaniau).

  3. Į 3 desertams skirtus puodelius dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės kremo, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės. Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po keletą konservuotų vyšnių.


    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Angelė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...