2 vienetai | apelsinų (arba konservuoti vaisiai) |
šiek tiek | aviečių (šviežios arba šaldytos) |
300 gramų | varškė |
150 gramų | šokoladas (pieniškas, tarkuotas) |
80 pakelių | grietinėlės, 35% |
15 vienetų | vyšnios (konservuotos) |
3 valgomieji šaukštai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
Skanaus :)
Desertas "Spalvotos pusnys" su "DanSukker" vaniliniu cukrumi
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Apelsinai, arba konservuoti vaisiai,
2 vienetai - Avietės, šviežios arba šaldytos
-
Varškė,
300 gramų -
Šokoladas, pieniškas, tarkuotas,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
80 pakelių -
Vyšnios, konservuotos,
15 vienetų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite varškę kartu su grietinėle ir cukraus pudra bei išplakite plaktuvu.
Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais (galima naudoti ir konservuotus vaisius, bet šviežias apelsinas man skaniau).
Į 3 desertams skirtus puodelius dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės kremo, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės. Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po keletą konservuotų vyšnių.
Skanaus :)