Brusketas su baklažanų užtepėle ir granato sėklomis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 riekės duona (balta)
1 sauja petražolės (šviežios, kapotos)
100 gramų užtepėlė (Baklažanai tailandietiškai)
40 gramų granatai (sėklos)
50 gramų sūris (feta)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną supjaustyti stambiomis riekėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180 °C temp. orkaitę 12 min.
2.
Kol skrunda duona, baklažanų užtepėlę sumaišyti su smulkiai supjaustytu sūriu. Masę tepti ant duonos, o ant viršaus dėti kapotų petražolių ir granato sėklų.

Skanaus.

Brusketas su baklažanų užtepėle ir granato sėklomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Baltą duoną supjaustyti stambiomis riekėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180 °C temp. orkaitę 12 min.

  2. Kol skrunda duona, baklažanų užtepėlę sumaišyti su smulkiai supjaustytu sūriu. Masę tepti ant duonos, o ant viršaus dėti kapotų petražolių ir granato sėklų.

    Skanaus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...