Baltagūžių kopūstų keri
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
175 gramai aliejaus
400 gramų svogūnai
1 valgomasis šaukštas imbieras (geltonasis, milteliai)
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai
0.5 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos (maltas)
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
5 vienetai gvazdikėliai
600 gramų kopūstai
400 gramų bulvių
100 gramų pomidorų padažas
1 stiklinė sultinys (ar vanduo)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame aliejuje pakepinami žiedeliais supjaustyti svogūnai. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies (žiūrima, kad nedingtų kvapas). Po to sudedami kiti prieskoniai, kopūstai ir viskas, be paliovos maišant, 10 min. patroškinama. Bulvės nuskutamos, supjaustomos kubeliais ir sudedamos į puodą kartu su pomidorų padažu, mėsos sultiniu arba vandeniu. Verdama ant mažos ugnies. Prieš paduodant, lauro lapeliai ir gvazdikėliai išimami, o valgis pasūdomas.

Baltagūžių kopūstų keri

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitintame aliejuje pakepinami žiedeliais supjaustyti svogūnai. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies (žiūrima, kad nedingtų kvapas). Po to sudedami kiti prieskoniai, kopūstai ir viskas, be paliovos maišant, 10 min. patroškinama. Bulvės nuskutamos, supjaustomos kubeliais ir sudedamos į puodą kartu su pomidorų padažu, mėsos sultiniu arba vandeniu. Verdama ant mažos ugnies. Prieš paduodant, lauro lapeliai ir gvazdikėliai išimami, o valgis pasūdomas.

Reklama:

Komentarai (5)


  • (anonimas) 2009-08-17 15:46

    Labai neaiškus receptas.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...