Žuvies tortas su karališkuoju majonezu
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
3 vienetai napaleono lakštai
400 gramų lašiša (ZIGMO file)
200 gramų grietinė
200 gramų majonezas ( DAUMANTŲ „Karališkas su čiobreliais“)
4 skiltelės česnakas
2 žiupsneliai druska
100 gramų žalumynų ((įvairūs))
100 gramų džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.
2.
Žalumynus smulkiai supjaustome.
3.
Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
4.
Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
5.
Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
6.
Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


Skanaus.

Žuvies tortas su karališkuoju majonezu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.

  2. Žalumynus smulkiai supjaustome.

  3. Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.

  4. Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.

  5. Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.

  6. Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...