Traškus obuolių pyragas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų obuoliai
150 gramų aviečių
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
200 gramų sviestas
180 gramų „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“
50 mililitrų grietinėlės, 35% (plakamoji)
120 gramų miltai (kvietiniai)
60 gramų avižinių dribsnių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
3 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
50 gramų kokoso drožlės
1 arbatinis šaukštelis druska (košerinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vasariški obuoliai ir rūgščios avietės, besislepiančios po traškiu sluoksniu. Greitai pagaminama ir nuodėmingai skanu!
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklalizdžius, nupjaukite kotelius ir supjaustykite. Sudėkite obuolius į pyrago kepimo formą kartu su avietėmis, pabarstykite cinamonu.
2.
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą kartu su cukrumi, sirupu ir grietinėle. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kokosų drožles ir druską.
3.
Gautu mišiniu padenkite obuolius ir kepkite 20–25 min. Tada palikite atvėsti. Tiekite su grietinėle, ledais ar vaniliniu padažu.

Traškus obuolių pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vasariški obuoliai ir rūgščios avietės, besislepiančios po traškiu sluoksniu. Greitai pagaminama ir nuodėmingai skanu!
    Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklalizdžius, nupjaukite kotelius ir supjaustykite. Sudėkite obuolius į pyrago kepimo formą kartu su avietėmis, pabarstykite cinamonu.

  2. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą kartu su cukrumi, sirupu ir grietinėle. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kokosų drožles ir druską.

  3. Gautu mišiniu padenkite obuolius ir kepkite 20–25 min. Tada palikite atvėsti. Tiekite su grietinėle, ledais ar vaniliniu padažu.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...