Sluoksniuotas tortas su grietinėle
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 pakeliai šviesios želė, 2 pakeliai raudonos želė, 2 pakeliai rožinės želė, stiklinė grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus.
Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose. Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių. Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu. Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi.
Pastaba. Sį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių beslingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės. Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.

Sluoksniuotas tortas su grietinėle

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Gaminimo eiga:

2 pakeliai šviesios želė, 2 pakeliai raudonos želė, 2 pakeliai rožinės želė, stiklinė grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus.
Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose. Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių. Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu. Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi.
Pastaba. Sį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių beslingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės. Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...