Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų ledai (vaniliniai)
350 gramų juodojo šokolado (susmulkintas)
0.5 arbatinio šaukštelio kava (išvirta espresso)
1 arbatinis šaukštelis kakava (nesaldinta)
1 stiklinė grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo)
6 valgomieji šaukštai zefyrai (kremas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir kavą.

2. Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių, tuomet ištrinkite, kol mišinys gausis vientisas.

3. Po to įmaišykite zefyrų kremą.

4. Padažą patiekite su ledais.

5. Galite kremą laikyti šaldytuve.

6. Prieš pateikdami, pašildykite kremą, kad suminkštėtų.


Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir kavą.

2. Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių, tuomet ištrinkite, kol mišinys gausis vientisas.

3. Po to įmaišykite zefyrų kremą.

4. Padažą patiekite su ledais.

5. Galite kremą laikyti šaldytuve.

6. Prieš pateikdami, pašildykite kremą, kad suminkštėtų.


Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...