Rabarbarų gaiva
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai rabarbarai
200 mililitrų vanduo
50 gramų cukrus
200 mililitrų martini bianco
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų gaiva

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų