Prancūziški kukuliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušiniai
250 gramų sviestas
150 gramų kvietiniai miltai
100 gramų džiūvėsėliai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į iki purumo ištrintą sviestą sudedami kiaušinių tryniai. Viskas išsukama. Tada sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai (pabarstyti miltais ir džiūvėsėliais). Tešla drėgnu šaukštu dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami labai trumpai. Jeigu jie ištęžta, daugiau reikia dėti miltų. Tiekiami užpilti sviestu.
Kad kukuliai būtų pusiau trapūs, į ištrintą sviestą su kiaušiniais beriama miltų ir įpilama truputį vandens.

Prancūziški kukuliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į iki purumo ištrintą sviestą sudedami kiaušinių tryniai. Viskas išsukama. Tada sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai (pabarstyti miltais ir džiūvėsėliais). Tešla drėgnu šaukštu dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami labai trumpai. Jeigu jie ištęžta, daugiau reikia dėti miltų. Tiekiami užpilti sviestu.
Kad kukuliai būtų pusiau trapūs, į ištrintą sviestą su kiaušiniais beriama miltų ir įpilama truputį vandens.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...