Paprastas trupininis uogų pyragas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 litras uogos
100 mililitrų auksaspalvio sirupo
100 gramų sviestas (minkštas)
90 gramų miltai
90 gramų „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“
80 gramų avižinių dribsnių
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2.
Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
3.
Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
4.
Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.
5.
Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
6.
Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.

Paprastas trupininis uogų pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

  2. Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.

  3. Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.

  4. Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.

  5. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.

  6. Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...