 
    Paprastas trupininis uogų pyragas
            Porcijų skaičius: 
        8
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 8
                    
        | 1 litras | uogos | 
| 100 mililitrų | auksaspalvio sirupo | 
| 100 gramų | sviestas (minkštas) | 
| 90 gramų | miltai | 
| 90 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | 
| 80 gramų | avižinių dribsnių | 
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | 
| 1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    1.
                                                                Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
                            2.
                                                                Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
                            3.
                                                                Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
                            4.
                                                                Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.
                            5.
                                                                Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
                            6.
                                                                Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.
                            Paprastas trupininis uogų pyragas
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
- 
                                                            
                                                            Uogos, 1 litras 
- 
                                                            
                                                            Auksaspalvis sirupas, 100 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Sviestas, minkštas, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Miltai, 90 gramų 
- 
                                                            
                                                            „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 90 gramų 
- 
                                                            
                                                            Avižiniai dribsniai, 80 gramų 
- 
                                                            
                                                            Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            - Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. 
- Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą. 
- Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą. 
- Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų. 
- Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą. 
- Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu. 
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                                 Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas