 
| 10 vienetų | alyvuogių | 
| 1 skiltelė | česnakas | 
| 150 gramų | kuskusas | 
| 0.5 vieneto | citrinos (marinuotos) | 
| 10 vienetų | citrinos (marinuotos) | 
| šiek tiek | šafranas ((nebūtina)) | 
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | 
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | 
| 1 arbatinis šaukštelis | kalendra (džiovinta arba šviežia) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (kapotos: šviežios arba džiovintos) | 
| 3 vienetai | svogūnai | 
| 1 vienetas | imbieras (1 cm gaballiukas) | 
| 300 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) | 
2. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir beriame sutarkuotas prieskonines daržoves. Kepiname jas apie 5 minutes.
3. Kalakutieną perpjauname įstrižai, kad gautųsi du nestori gabalėliai.
4. Mėsą įtriname prieskoniais (druska, pipirai ir žolelės).
5. Kai svogūnai tampa permatomi, sudedame į keptuvę šafraną ir kalakutieną, užpilame puse stiklinės vandens ir uždengę dangčiu troškiname 10 minučių.
6. Marinuotas citrinas supjaustome plonais griežinėliais.
7. Kai kalakutiena išsitroškins, sudedame į keptuvę marinuotų citrinų griežinėlius ir alyvuoges, patroškiname dar 10 min.
8. Kol kalakutiena baigia troškintis, puode užviriname 200 ml vandens ir supilame į jį kuskusą. Tuomet uždengiame dangtį ir leidžiame pastovėti ~10 minučių.
9. Kai patiekalas baigs troškintis, išspaudžiame į jį citrinos sultis. Patiekime su išbrinkusiomis kuskuso kruopomis.
Marokietiškas kalakutienos troškinys “Tagine”
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Alyvuogės, 10 vienetų 
- 
                                                            
                                                            Česnakas, 1 skiltelė 
- 
                                                            
                                                            Kuskusas, 150 gramų 
- 
                                                            
                                                            Citrinos, marinuotos, 0.5 vieneto 
- 
                                                            
                                                            Citrinos, marinuotos, 10 vienetų 
- Šafranas, (nebūtina)
- 
                                                            
                                                            Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Druska, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Kalendra, džiovinta arba šviežia, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Petražolės, kapotos: šviežios arba džiovintos, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 3 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Imbieras, 1 cm gaballiukas, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Kalakutiena, krūtinėlė, 300 gramų 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nulupame daržoves: svogūnus, česnaką ir imbierą ir tada smulkiai sukapojame ar sutarkuojame.
2. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir beriame sutarkuotas prieskonines daržoves. Kepiname jas apie 5 minutes. 
3. Kalakutieną perpjauname įstrižai, kad gautųsi du nestori gabalėliai.
4. Mėsą įtriname prieskoniais (druska, pipirai ir žolelės).
5. Kai svogūnai tampa permatomi, sudedame į keptuvę šafraną ir kalakutieną, užpilame puse stiklinės vandens ir uždengę dangčiu troškiname 10 minučių.
6. Marinuotas citrinas supjaustome plonais griežinėliais.
7. Kai kalakutiena išsitroškins, sudedame į keptuvę marinuotų citrinų griežinėlius ir alyvuoges, patroškiname dar 10 min.
8. Kol kalakutiena baigia troškintis, puode užviriname 200 ml vandens ir supilame į jį kuskusą. Tuomet uždengiame dangtį ir leidžiame pastovėti ~10 minučių.
9. Kai patiekalas baigs troškintis, išspaudžiame į jį citrinos sultis. Patiekime su išbrinkusiomis kuskuso kruopomis.

 
                 
                     
                                 Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                        Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas