Makaronai su šparagais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.25 arbatinio šaukštelio druska
8 vienetai lakštiniai makaronai
500 gramų šparagai (daigai)
200 gramų varškė
2 valgomieji šaukštai česnakas (laiškai)
2 valgomieji šaukštai pienas
1.5 valgomojo šaukšto krapai (smulkinti)
1 skiltelė česnakas (laiškai)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
0.5 arbatinio šaukštelio kvapieji pipirai
170 gramų lašiša (rūkyta, plonai supjaustyta)
8 vienetai česnakas (laiškai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens;sudėkite druską ir lazanjos lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti.
2. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12-13 cm. Sudėkite šparagus į verdančius makaronus; virkite dar 3 minutes. Nusunkite; perplaukite šaltu vandeniu. Vėl nusunkite ir nusausinkite makaronus popieriniais rankšluosčiais.
3. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškę, susmulkintus česnako laiškus, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus.
4. Ant kiekvieno lazanja lakšto vieno sluoksniu paskirstykite 2 šaukštus varškės mišinio. Lašišą padalinkite tarp visų makaronų, suformuodami iš jos vienodą sluoksnį ant kiekvieno lakšto.
5. Ant kiekvieno lakšto vienos pusės sudėkite po tris šparagus, palikdami išsikišusias viršūnėles. Suvyniokite. Jei norite, suriškite šviežiu česnako laišku.

Makaronai su šparagais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens;sudėkite druską ir lazanjos lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti.
2. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12-13 cm. Sudėkite šparagus į verdančius makaronus; virkite dar 3 minutes. Nusunkite; perplaukite šaltu vandeniu. Vėl nusunkite ir nusausinkite makaronus popieriniais rankšluosčiais.
3. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškę, susmulkintus česnako laiškus, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus.
4. Ant kiekvieno lazanja lakšto vieno sluoksniu paskirstykite 2 šaukštus varškės mišinio. Lašišą padalinkite tarp visų makaronų, suformuodami iš jos vienodą sluoksnį ant kiekvieno lakšto.
5. Ant kiekvieno lakšto vienos pusės sudėkite po tris šparagus, palikdami išsikišusias viršūnėles. Suvyniokite. Jei norite, suriškite šviežiu česnako laišku.

Gairės:
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...