2 lapai | lavašas |
500 gramų | mėsa (malta (kokia patinka)) |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | sviestas (kepinimui) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 valgomieji šaukštai | vanduo |
SKANAUS :)
Labai skanūs Tinginio koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lavašas,
2 lapai -
Mėsa, malta (kokia patinka),
500 gramų - Prieskoniai, mėgstami
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepinimui
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia, paruoškite faršą Jums įprastu būdu.
Išlankstykite lavašą, uždėkite - užtepkite ant jo faršą ir suspaudžiant suvyniokite tarsi vyniotinį, kurį vėliau supjaustykite 4 cm pločio.
Ant keptuvės ištirpinkite sviestą, sudėkite pjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir lengvai pakepinkite.
Vyniotinius supjaustyti ir sustatyti į keptuvę ant apkeptų daržovių pjūviu į viršų.
Grietinę sumaišyti su pomidorų padažu, pagardinti druska, pipirais, supilti vandenį ar sultinį ir gerai išmaišyti. Užpilti padažą ant suktinukų, keptuvę sandariai uždengti ir troškinti ant nedidelės ugnies 20 minučių.
Išjungti viryklę ir palikti uždengtą keptuvę dar 10 minučių.
SKANAUS :)