Apelsinų žievelių saldainiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų apelsinų (žievelės)
500 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.

Apelsinų žievelių saldainiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.

Reklama:

Komentarai (5)


  • LemOnas;* ♥ 2010-02-16 14:22

    Visai nieko, tik ilgai daroma ;]] :-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...