Thai - Fungu jautienos maltinukai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų)
1 valgomasis šaukštas svogūnai
10 vienetų pievagrybiai
5 vienetai pomidorai (saulėje džiovinti)
50 gramų padažas (saldžiai aštrus)
50 gramų grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo)
šiek tiek aliejaus
100 sūris ( „Mozzarella“ , šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
„Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.
2.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.
3.
Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.
4.
Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.
5.
Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.

Thai - Fungu jautienos maltinukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
    „Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.

  2. Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.

  3. Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.

  4. Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.

  5. Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...