Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Špinatų ir rūgštynių sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Rūgštynių sriuba su špinatais
- Svogūnų trinta sriuba
- Šamų sriuba
- Baravykų sriuba
- Pieniška sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Šviežių žirnelių sriuba su grybais
- Rumuniška sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Pieniška moliūgų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Pieniška miltinukų sriuba
- Margaritos šaltibarščiai
- Valstietiška duonos sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...