1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės (šaldytos) |
150 gramų | brokoliai (šaldyti) |
100 gramų | žirneliai (šaldyti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
80 gramų | sauso balto vyno |
1 skiltelė | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Jūreiviški makaronai
- Virtinukai
- Makaronų apkepas
- Plovas su baklažanais
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Kepti ryžiai
- Pasta Marino
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Jūreiviški makaronai
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Įdaryti makaronai
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Lazanija su veršiena
- Ryžių košė su vaisiais
- Įdaryti caneloni
- Vištiena su ryžiais
- Lazanija su baziliku
- Lazaninis makaronų apkepas
Ryžių rizotas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Morkos,
2 vienetai -
Šparaginės pupelės, šaldytos,
150 gramų -
Brokoliai, šaldyti,
150 gramų -
Žirneliai, šaldyti,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sausas baltasis vynas,
80 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus, alyvuogių,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Komentarai (3)
-
o risotto
2015-03-24 16:03
gali but ne is ryziu????? :)