šiek tiek | pomidorai |
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Pomidorų ir čili padažas
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Svarainiai cukruje
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti kiaušiniai
- šparaginės pupelės - marinate
- Konservuoti baravykai
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Marinuoti grybai žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Pomidorai su želatina
- Konservuoti kopūstai
- Paprikia su medum
- Konservuoti burokėliai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Aštrios krevetės grilyje
- Konservuoti grybai
Pomidorai savo sultyse
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.