2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
5.5 gramo | mielės (trintos) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su baziliku
- Šventinė kiaušinienė
- Sočiausioji pica
- Morkos su pievagrybiais
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
- Veršio inkstų apkepas
- Tinginių pica
- Varškės ir manų apkepas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Bulvių plokštainis su grybais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Vasariškas omletas su špinatais
- Žuvies užkepėlė
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Purus rikotos sūrio apkepas
- Menkės apkepas su grybais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
- Prancūziškas pyragas
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Mielės, trintos,
5.5 gramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!