500 mililitrų | vanduo |
500 gramų | rūgštynės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti grybai
- Sūdyti pomidorai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Konservuoti baravykai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Sūdytos žaliuokės
- Marinuotos paprikos
- Konservuotos rūgštynės
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuoti agurkai
- Sūdyti agurkai
- Cukinijų užkandis
- Rūgštynės žiemai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Marinuoti agurkai
- Konservuoti žirneliai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Cukinijos žiemai
Rūgštynės žiemai
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
500 mililitrų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių kotelius nupjaukite. Stambiai supjaustytus lapus sudėkite į stiklainius. Užpilkite virintu vandeniu su druska. Stebėkite, kad vanduo patektų visame stiklainyje, jei yra oro - pakratykite. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Komentarai (4)
-
Ramute
2019-06-07 16:54
O as nuplaunu, supjaustau, ypilu vandens, nereikia,kad apsemtu, nes vandens dar atsiranda nuo ruskyniu . dedu ant ugnies puoda, uzverda, kelias minutes ir sudedu y stiklainius. Pries dedant y puoda, dedu druskos, bet ne daug, kad nebutu surios. As dedu pagal savo skony.Uzdarau uzsukamais dangteliais ir geriausiai stovi.
-
as
2019-06-03 21:28
geriausias budas-saldymas!
-
Irina
2016-07-20 11:43
Aciu uz recepta