800 gramų | kiauliena |
100 gramų | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinukas su krevetėmis
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Fazano troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Vištiena su sojų daigais
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Vištiena troškinta daržovėse
- Triušio kepsnys
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Vištiena su daržovemis
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Kepti ryžiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Guliašas su kiauliena
- Guliašas
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-03-01 14:35
:bloga: %-)
-
(anonimas)
2010-01-03 12:22
%-)