1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
4 vienetai | pomidorai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Svogūnai prie alaus
- Olgos šventinė silkutė
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Karališki pusryčiai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su kmynais
- Traškios vištienos juostelės
- Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- Mažos sūrio picos
- Sūdytos silkės aliejuje
- Čeburekai su grybais
- Įdarytos bulvės
- Švelnūs suktinukai
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Roterdamo riekelės
- Silkės pataluos vyniotinis
- Keptos bulvės
Cukinijos užkandis
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.