Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | lavašas |
500 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
70 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su padažu
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Blyneliai su mėsa
- Blynai su kepenų įdaru
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Maroko blynai
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Lietiniai su silkės įdaru
- Blynai kitaip
- Blyneliai
- Varškės blyneliai
- Blyneliai su varške
- Šokoladiniai blynai
- Alaus lietiniai
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
(
)
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...