Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, troškintas piene
- Silkių tango ant burokėlių
- Lašišų šašlykai
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Farširuota lydeka
- Redos lašiša
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Ant grotelių kepta žuvis
- Keptos plekšnės
- Kepta stinta
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Virta žuvis tešloje
- Žuvis ant grilio
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Troškinta žuvis su morkomis
- Karpis su porais
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...