200 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
12 vienetų | žuvies piršteliai |
300 gramų | makaronai (vamzdelių formos) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, be odelės) |
3 vienetai | pomidorai (švieži) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Netikra lazanija
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Makaronų vamzdelių apkepas
- Cannelloni makaronai su mėsa
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Garfildo lazanija
- Makaronų apkepas su sūriu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Lazanija su baziliku
- Lazanija su Bolonijos padažu
- Įdaryta lazanija
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Lazanija
- Lazanija su jautiena
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
Žuvų pirštelių apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
200 gramų - Druska
-
Žuvies piršteliai,
12 vienetų -
Makaronai, vamzdelių formos,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelės,
400 gramų -
Pomidorai, švieži,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
išvirkite makaronus ir juos sudėkite į riebalais išteptą, karščiui atsparų indą. Žuvų pirštelius apkepkite aliejuje. Konservuotus pomidorus su skysčiu supilkite į puodą, paskaninkite druska ir pipirais, užvirkite ir virkite keletą minučių. Po to plakikliu išplakite iki vientisos masės. Šviežius pomidorus, nulupus odelę, supjaustykite riekelėmis. Ant makaronų pabarstykite pusė fermentinio sūrio, dėkite pomidorų riekeles, pagardinkite druska ir pipirais, apliekite pomidorų padažu. Ant viršaus išdėliokite žuvų pirštelius, pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 220C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min. Prieš patiekdamos, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.