Žuvis tešloje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 gramų krevetės be kevalo
šiek tiek druska
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
300 gramų grybai
40 gramų sviestas
2 vienetai tilapija (išdarinėta ir nuskusta)
400 gramų tešla (sluoksniuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pakepinti susmulkintą svogūną, grybus ir krevetes.
Pakepinta mase įdaryti žuvis.
Kiekvieną žuvį apvolioti tešloje. Tešlą labai plonai iškočiokite, kad lengvai tešla priglustų prie žuvies. Turi matytis žuvies kontūrai.
Kaušinį išplakti su druska.
Kiaušinio plakiniu ištepti tešloje įvoliotas žuvis.
Žuvis susukti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis tešloje

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pakepinti susmulkintą svogūną, grybus ir krevetes.
Pakepinta mase įdaryti žuvis.
Kiekvieną žuvį apvolioti tešloje. Tešlą labai plonai iškočiokite, kad lengvai tešla priglustų prie žuvies. Turi matytis žuvies kontūrai.
Kaušinį išplakti su druska.
Kiaušinio plakiniu ištepti tešloje įvoliotas žuvis.
Žuvis susukti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų