Žuvis su persikais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas persikai
50 gramų alyvuogių
700 gramų tilapija (filė)
100 gramų sūris
šiek tiek prieskoniai (žuviai)
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.

Žuvis + persikas = meilė :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis su persikais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.

Žuvis + persikas = meilė :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų