Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Folijoje kepta lašiša
- Šutintas upėtakis
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Redos lašiša
- Itališki koldūnai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Spageti su krevetėmis
- Keptas karpis su pomidorais
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Ant grotelių kepta žuvis
- Norvegiška menkė vasariškai
- Kepta stinta
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Žuvies kukuliai
- Keptas starkis
- Silkė su svogūniukais
- Žuvies ir pupelių blynai
- Karosai grietinėje
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...