Žuvis su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
700 gramų | žuvis (filė) |
0.5 vieneto | žiediniai kopūstai |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sicilijos ešerys
- Keptas upėtakis
- Karpis su sūrio kepurėle
- Kepta žuvies filė
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Lašišos šašlykas
- Keptas upėtakis
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Marinuotas ir keptas upėtakis
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Karališkoji silkė
- Žuvytės tešloje
- Omarai
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Orkaitėje kepta žuvis
- Žuvies ir pupelių blynai
- Troškinta žuvis
- Spalvota jūros ešerio filė
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
Žuvis su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
700 gramų -
Žiediniai kopūstai,
0.5 vieneto -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...