800 gramų | kiauliena |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kotletukai
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Sibiro koldūnai
- Mėsos kepsniai
- Kepsniai su sūriu
- Kibinai "Su meile"
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Malta mėsa tešloje
- Turkiškas kebabas
- Šveicariška veršiena
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Virdžinijos kumpis
- Kepti inkstai
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Žuvinto kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 4 džiovinti baravykai, kiaušinis, 60 g olandiško sūrio, 3 svogūnai, nepilnas šaukštas riebalų, truputį juodų pipirų, druskos.
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Komentarai (8)
-
renata
2015-08-08 11:49
Bet pagal paveiksleli atrodo kad is dwieju filiuku padarytas
-
Marija
2010-08-05 21:22
OK
-
zuvintiske
2009-11-06 17:09
mane pirmiausia suintrigavo pavadinimas, o pasigaminus pastebejau kad nesuklydau, tai labai skanu ;-) :super: :super2: