1.2 kilogramo | jūros lydeka (filė) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | kopūstai (lapai) |
2 vienetai | batonas (riekelės) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio suktinukai
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Gaspadoriaus užkanda
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Grybų užkandis
- Omletas su krevetėmis
- Krabų lazdelės tešloje
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Skanios "Bačkutės"
- Duona įdaryti pomidorai
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Kamuoliukai su slyvomis
- Nesaldūs keksiukai
- Dešriukai
- Suši
- Roterdamo riekelės
- Silkutė su cinamonu
- Naminis lavašas
- Įdarytos bulvės
Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
-
Jūros lydeka, filė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Batonas, riekelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai, žuvims
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Komentarai (3)
-
Beata
2009-12-20 11:12
pabandysiu nes žuvies su kopūstais nesu valgius ;-)