Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
200 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
2 vienetai | svogūnų laiškai |
8 lapai | petražolės |
0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
- Vištienos salotos su ananasais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
- Sloksniuotas salotos
- Švediškos salotos
- Salotos su silke
- Vengriškos bulvių salotos
- Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
- Makaronų mišrainė su vištiena
- Salotos su rūkyta žuvimi
- Pievagrybiai su svogūnais
- Salotos drebučiuose
- Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
- Gardžiosios vištienos salotos
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Mišrainė su lašiša
- Ispaniškos salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Bulvių salotos su kopūstais
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...