Žuvies pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Įdarui:
500 gramų žuvis (konservuota)
10 valgomųjų šaukštų grietinė (10-20 proc. riebumo)
3 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
Tešlai:
350 gramų kvietiniai miltai
200 gramų grietinė (10-20 proc. riebumo)
180 gramų sviestas (tešlai)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis druska (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grietinę išmaišome su ištirpintu sviestu ir druska. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkome tešlą.
2.
Tešla išklojame kepimo formą: ir dugną, ir šonus.
3.
Konservuotą žuvį (savo sultyse ar aliejuje) išmaišome su susmulkintais žalumynais. Sudedame ant tešlos. Išplakame kiaušinius su grietine ir miltais. Supilame ant žuvies.
4.
Kepame 40 - 45 minutes 180 °C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies pyragas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Įdarui: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Grietinę išmaišome su ištirpintu sviestu ir druska. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkome tešlą.

  2. Tešla išklojame kepimo formą: ir dugną, ir šonus.

  3. Konservuotą žuvį (savo sultyse ar aliejuje) išmaišome su susmulkintais žalumynais. Sudedame ant tešlos. Išplakame kiaušinius su grietine ir miltais. Supilame ant žuvies.

  4. Kepame 40 - 45 minutes 180 °C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų