600 gramų | žuvis (file) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | špinatai |
50 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | morkos |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Žuvis tešloje
- Žuvies kepsneliai
- Kepta lašiša
- Lašiša su vaisiais
- Silkė su morkomis
- Kepta menkė majonezo padaže
- Suktinukai
- Žuvis su alyvuogėmis
- Plekšnės filė su plutele
- Lydekos kepsneliai
- Karališkoji silkė
- Virta žuvis tešloje
- Pyragas su žuvies įdaru
- Žuvies filė
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Žuvies maltiniai
- Keptos plekšnės
- Tuno blyneliai
- Sardelės apsuktos bekonu
Žuvies pudingas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, file,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Špinatai,
50 gramų -
Žiediniai kopūstai,
50 gramų -
Morkos,
100 gramų - Augalinis aliejus
-
Druska,
2 žiupsneliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.