1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su vaisiais
- Žuvies kotletai
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Lašiša „My little secret“
- Žuvies spurgytės
- Žuvis su persikais
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Žuvies troškinys
- Kepta lydeka
- Lašišos kepsneliai
- Marinuota stinta
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Sardelės apsuktos bekonu
- Kepta skumbrė
- Žuvis ant grilio
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Žuvies šašlykai
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta žuvis su petražolėmis
Žuvies maltiniai
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Komentarai (8)
-
Nijole
2016-01-28 20:02
atrodo labai skaniai ar galima naudoti alieju vietijkiaules tauku ,as nezinau kurtauku gauti?
-
mano
2011-10-20 20:38
skanu tik mažai gaunasi,iš 1kg šaldytos žuvies 300-400gr.žuvytės.Perkam ledą.